Borsodi Vadász - Article Site

 

ONLINE Vadászvizsga előkészítő tanfolyam

Létrehozva: 2021-05-12

Az Észak-magyarországi Vadászszövetség 2021. június 2-ától kezdődően vadászvizsga előkészítő tanfolyamot szervez!

A jelentkezők a jogszabály által előírt 100 órás (70 óra elmélet + 30 óra gyakorlat) tanfolyamot az alábbi módon teljesíthetik:

* A 70 óra elméleti képzés anyagát – 2021. július 10-ig - tetszés szerint, saját maga által beosztott időtartam alatt, az otthonában, az Ön számára létrehozott elektronikus felületen, 30 perces kisfilmek formájában az interneten nézheti, hallgathatja meg. A kisfilmekben a tananyagot tartalmazó diaképek mellett az oktatók személyesen magyarázzák el, illetve adják le a vadászvizsga letételéhez szükséges információkat, leckéket!

* A 30 órás gyakorlati képzéseken (terepi és lőtéri foglalkozások) a jogszabály szerint mindenkinek személyesen kell részt vennie! A gyakorlati órák tervezett időpontjai: 2021. július 10 – 11. és július 16 – 17.

 

Fontos! Az elméleti órákat a gyakorlati képzésekig meg kell hallgatnia, meg kell tekintenie!

A tanfolyam teljes díja 130.000 Ft, diákoknak 10% kedvezmény!

A tanfolyam befejezését követően 2-3 héten belül vadászvizsgát is szervezünk!

 

Miért érdemes Vadászszövetségünket választania?

30 éve végezzük tanfolyami szolgáltatásunkat képzett, elismert oktatókkal,

nem távoktatásos formában anyagokat küldünk ki, hanem az előadók által leadott anyagot nézheti, hallgathatja meg fél órás kisfilmek formájában,

saját magának osztja be a leckék teljesítését, mihelyst teljesített egy blokkot, azonnal látja a következő videócsomagot,

az országban nálunk az egyik legolcsóbb a képzési díj,

ugyanazon a lőtéren, ugyanazzal a fegyverrel gyakorolnak hallgatóink, mint ahol és amivel a vadászvizsga zajlik,

a vadászvizsga bizottság 4 tagjából 3 fő oktatja is a hallgatókat,

 

Hallgatóink mondták:

„Nagyon örültem, hogy beindult egy online tanfolyami lehetőség, mert eleve Miskolctól távolabb lakom, és nehezen tudtam volna megoldani a rendszeres bejárást. Sem a munkám, sem az időbeosztásom nem tette volna azt lehetővé. Így viszont saját magamnak osztottam be az elméleti órák meghallgatását, amit ezúton is nagyon köszönök. Képzett, hozzáértő előadóktól tanulhattam, így nem volt nehéz a vizsgán sem helyt állnom!”

„Újra az iskolapadban éreztem magam, a monitoron keresztül is olyan volt, mintha az órákon ülnék és nekem magyaráznák a tananyagot. Így sikeresen fel is tudtam készülni, ami magamtól biztos, hogy nem ment volna ennyire egyszerűen!”

„Korábban, más területen végeztem már el hasonló jellegű e-learning képzést, viszont ott csak az anyagokat küldték ki részünkre, és utána írásban volt némi visszaellenőrzés. Ég és föld a két képzési mód, itt az előadások diakockáit, a minden részletre kiterjedő tananyagot és az előadókat is egyszerre láttam és hallhattam. Nagyon szuper volt így, gratulálok a rendszer kitalálójának!”

„A legjobb az volt, hogy én osztottam be az időmet! Volt amikor csak egy-két kisfilm megtekintésére volt időm, de volt olyan is, - főleg hétvégén – hogy teljesen belefeledkeztem, és megnéztem több órányi anyagot is, mert annyira érdekes volt és megfogott az előadók oktatása! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

Bővebb felvilágosítás: Miskolc, Tass u. 18.

46/504-125; 30/239-4920

  oldaltérkép